• Fri frakt över 600 kr. og fri retur*
  • Leveranstid: 3-4 dagar
  • Stort urval: D-K kupa

BH Guide

Det finns många olika BH-typer som skiljer sig i passform, stil och funktion. Olika BH:ar passar olika tillfällen och klädstilar. Vissa passformer, skärningar och stilar matchar vissa figurtyper bättre eller sämre. Det är inte alltid så lätt att välja precis den rätta BH-modellen för ens egen figur.


HALVKUPA BH

Halvkupa BH:n (kuporna täcker inte hela utan bara halva brösten) har liksom samma urringning som Balconette BH:n och axelbanden längst ut på sidorna. Typiskt för BH:ar med halvkupa är de lodrätta sömmar som ger lyft. Denna typ av BH lämpar sig bra för att ha under toppar och överdelar med djupare urringning.

BH MED DUP URRINGNING (PLUNGE BH)

Alla som gillar toppar och överdelar med v-ringing borde välja denna typ av BH, nämligen en BH med dup urringning, även kallad för Plunge BH. Den har en ganska smal mittdel, inga vadderingar och den passar perfekt till klänningar och överdelar med djupare urringning. Vill man ha samma funktion men föredrar fodrade BH:ar så borde man välja en push-up BH.

PUSH-UP BH

Push-up BH:n är ganska lik den ovanstående BH:n (Plunge BH): Även den kommer med djup urringing. Men push-up modellen har fodrade kupor resp. inlägg som lyfter och formar brösten. Hela bysten ser större ut.

T-Shirt BH

T-Shirt BH har formpressade kupor, som ger släta, runda bröst. Den passar precis som namnet säger till t-tröjor och lättare toppar. Dessutom döljer den bröstvårtorna och känns mycket bekväm att bära.

FORMPRESSAD BH

Formpressad BH, en BH med formpressade kupor utan sömmar, ger en slät och rund form fastän den inte är fodrad. Kuporna är tillverkade i starkt tyg, spets eller brodering, som formpressas till en rund form. Perfekt för att bära under t-tröjor, toppar, linnen o.s.v., just när man tycker det är skönt med ovadderade kupor.

Minimizer BH

Minimizer BH är en BH utan sömmar, den utmärks av plattare kupor som fördelar brösten mer så att hela bysten ser mindre ut. Minimizer BH är ett bra val för alla som tycker att bysten kunde se lite mindre ut. Med Minimizern kan det bli upp till 2 storlekar mindre.

T-SHIRT SPACER BH

T-Shirt Spacer BH är tillverkad i syntettyg som är särskilt andasaktivt och mycket flexibelt för bäst anpassning efter bröstens form. Detta material ger en slät och rund form och denna modell kan jämföras med en vanlig T-Shirt BH.

AXELBANDSLÖS BH

Perfekt för kläningar och toppar utan axelband och när du inte vill att BH:ns axelband är synliga. Axelbandslösa BH:ar finns även i stora kupor upp till J-kupa och de har insytt silikonband som förhindrar att BH:n glider ner.

AMINGS BH

Amnings BH:n bjuder på extra spänne ovan vid axelbanden resp. ovanför kupan som lätt knäpps upp för att underlätta amning. Amnings BH:ar finns med eller utan bygel.

Sport BH

Sport BH:ar ger extra bra stöd och support vid samtliga träningsformer. I synnerhet kvinnor med större byst borde inte träna utan att bära en bra Sport BH. Den ger stöd och skyddar vävnaden mot skador. Det känns bekvämt och säkert, det gör inte ont och minskar risken för onödigt tidig utmattning eller tröttnhet under träningen.

BODY

Body:n kommer med shaping effekt, slätar ut och döljer oönskade ställen som små valkar. Body har ställbara axelband för flexibel passform. Passar perfekt inte bara som underplagg utan kan gott bäras som en snygg och vacker topp också.


Fortfarande lite osäker på vilken storlek och passform passar dig allra bäst? Kolla gärna vår BH Passform Guide som ger bra vägledning och tips, som gör upp med missförstånd och hjälper undvika vanliga misstag så att man hittar den optimala passformen för ens egen figur.