• Fri frakt över 600 kr. og fri retur*
  • Leveranstid: 3-4 dagar
  • Stort urval: D-K kupa

Produktvideo

En bild säger mer än tusen ord- men en filmklipp säger ännu mer!

Vi alla gillar handla på nätet någon gång. Klart att vi är mycket angelägna om att göra shoppingupplevelsen på nätet så enkelt och så spännande som möjligt. Det ska vara minst en lika bra upplevelse som om man besöker någon fysisk butik – om inte bättre!

Vår målsättning är att alla våra lagerförda produkter för kvinnor med större byst ska presenteras online så gott det bara går och därför använder vi oss inte bara av bilder utan också av produktvideor för att visa upp alla varor in i minsta detalj med hjälp av t.ex. förstoringar.

Du som kund ska få en bra upplevelse och få en realistisk föreställning om hur produkten i fråga ser ut från alla möjliga håll och hur det skulle kännas att ha på sig resp. klädesplagg på riktigt. Filmklipparna fokuserar produktens egenskaper, material och detaljerna produkten utmärks av. Visst är det värt att titta noggrant på alla bilder och filmer – det ger mer trygghet innan köpet!

LACE ger expertråd och värdefulla tips! Vi hjälper gärna till oavsett om det handlar om att rekommendera någon specifik BH-passform, tipsa om en viss BH-stil eller vilka detaljer borde vara de mest effektiva för att framhäva de snyggaste ställena på just din figur.

På LACE.se finns hundratals produktvideor som visar allt detta och kanske lite till. Då vet du exakt vilken produkt du handlar. Våra produktfilmer presenterar LACE Swim och LACE Design produkter, men på hemsidan hittar du också filmklippar av Europas populäraste och mest kända varumärken som PrimaDonna, Chantelle, Freya och Curvy Kate samt playlistor som visar t-tröjor, shapewear eller underkläder i svart, söta, eleganta och sexiga.

Håll utkik efter den röda „play“-knappen Video när du valt en kategori eller om du redan är på någon produktsida på LACE.se hemsidan. Den röda knappen med pil-symbolen visar att det finns en produktvideo till resp. produkt.

Förresten, längst ner på hemsidan till vänster finns även den pilen du kan klicka på för att komma fram till vår YouTube-kanal, där det finns massor med produktfilmer också.

Välkommen in!

BH PASSFORM PRODUKTVIDEOR

LACE Swim

KLÄDER TILL STOR BYST

PRIMADONNA LINGERI

T-SHIRT BH

Sport BHs

AMNINGS-BH

Bikini


BESÖK VÅRA KANALER

Alla LACE produktvideor hittar du på LACE YouTube channel eller på LACE Vimeo. Varmt välkommen!