• Fri frakt över 600 kr. og fri retur*
  • Leveranstid: 3-4 dagar
  • Stort urval: D-K kupa

BH Guide

BH-Guide
Ibland kan det vara det rätt så förvirrande med alla de olika namn och benämningar på BH:ar och de olika BH-modeller som finns. Vad är egentligen skillnaden? Vi vill gärna hjälpa dig att få lite mer klarhet över de olika formerna med vår lilla BH-guide, se nedan :

Behöver du hjälp att hitta rätt BH-storlek? Klicka här.
BH med bygel
En BH med insydd bygel som ger stöd, lyfter och former brösten. Bygel-BH:n brukar ofta användas vid större bröst och den täcker hela bröstet. Se vårt utbud av BH:ar med heltäckande kupor under kategorin BH med bygel.

Push-up BH
En bygel-BH med kupor som framhäver och lyfter brösten så att de ser större ut. Några push-up BH:ar har vadderade kupor för ännu större effekt. Inläggen är gjorda av lätt och mjukt material som inte stänger in huden och som inte känns obehagligt eller störande. Skapar en snygg klyfta genom att pressa ihop brösten inåt och snett underifrån. Passar bra till djupare urringning och klänningar. Kolla vårt Push-up sortiment.
Balconette BH
En bygel-BH med mycket elegant, rak skärning och låg framdel. Axelbanden är längst ute i sidorna så att det är brett mellan axelbanden för en fin urringning. Denna sorts BH passar för djupt urringade klänningar. Ofta med vadderade kupor för att lyfter bysten som balkong typ. Se Balconette i Push-up sortimentet.
Axelbandslös BH
En bygel-BH som ofta finns med avtagbara axelband. Passar bra till klänningar utan axelband.
Se vårt sortiment under kategorin BH utan axelband.
T-shirt BH
En T-Shirt BH är en formpressad, BH med vaddering. Den är sömlös och slät och nästan osynlig så att den passar perfekt under figurnära tröjor och t-shirts. Formpressade bygel-BH:ar borde alltid tvättas för hand.
Se T-Shirt BH sortimentet.


Formpressad BH
Det är en BH med heltäckande förformade kupor . Kuporna är formade under värme och tryck så att de får formen av brösten. Den här BH:n är liksom osynlig eftersom det inte finns några sömmar. Formpressade BH:ar med bygel borde alltid tvättas för hand. Se under kategorin formpressad BH .

Body
Kroppsnär allt-i-ett kombination av överdel (med inbyggd BH) og underdel (med knäppning i grenen). Passar bra under klänningar eller övriga åtsittande och figurnära plagg där det inte ska synas några övergångar, sömmar eller veck. Se Body sortimentet.
Sport BH
Vid idrott och träning utsätts brösten för extra påfrestningar. Eftersom brösten inte hålls uppe av musklerna, utan endast av underliggande vävnader, behöver de extra stöd vid just fysisk aktivitet och därför rekommenderas starkt att du använder sport BH under motion och träning. En sport BH är funktionell och ofta gjord i funktionsmaterial som andas och transporterar bort svett. Sport BH:ar har heltäckande kupor d.v.s BH:n omfattar bysten fullständigt för att hålla brösten på plats och ge bäst stöd. Se under kategorin Sport-BH
Korselett
Midjelång överdel med byglar och avtagbara axelband. Passar perfekt under festklänningar och brudklänningar. Ofta med romantiska spetsar. Se vårt utbud av Korselett

Amnings BH
Specialdesignad BH till ammande kvinnor. Båda kupor kan öppnas framifrån och då går det utmärkt att amma utan att hela kupan behöver lyftas eller BH:n behöver tas av. Dessa BH:ar används också under graviditeten. Se kategorin amnings BH.

Minimizer BH
Specialdesignad BH som får bysten att se mindre ut, en hel storlek. Se fler modeller under kategorin Minimizer BH
Top med BH
Specialdesignad cami top med inbyggd bygel-BH och ställbara axelband.
Se under kategorin Cami-Top