• Fri frakt över 1000 kr.*
  • Leveranstid: 3-4 dagar
  • Stort urval: D-K kupa

Kläder till stor byst

Kläder för storbystade och kvinnor med vackra feminina kurvor är helt enastånde när det gäller passform och skärning. Dessa kläder är skräddarsydda för kvinnor med större byst men med i för övrigt vanliga mått. De flesta kläder du hittar i affärer och butiker, fysiska eller på nätet, avser figurer med B- eller C-kupa. Inte förvånansvärt att det är svårt att hitta något snyggt som verkligen passar överallt, när man har D-kupa eller större kupstorlek. Väldigt svårhittade är blusar eller mer eleganta överdelar utan att hela ens överkopp ser klumpig och oformig och själva klädesplagget i fråga säckig ut - eller om tyget spänner runt bysten - även när det egentligen handlar om en ganska fin och stilig överdel.

mer information

Kläder för storbystade är skräddarsydda för större kurvor på överkroppen, brösten får plats utan att det känns obehagligt eller att det ser konstigt ut. Det finns mer tyg och mer djup helt enkelt. Snygga detaljer och noggrant placerade sömmar framhäver de rätta ställena och skapar fina siluetter, t.ex. med figurnära passform runt midjan. Blusar som framhäver midjan är perfekta för jobbet el dyl och Jersey Toppar och Klänningar matchar både professionella såsom privata sammanhang. Skräddarsydda skärningar och snygga urringningar machar figuren med stor byst och ser verkligen fina ut. T-shirts och t-trojor kommer med ett sportigt, mer avslappnad uttryck och kan liksom bäras nästan överallt: jobb, fritid, träning.

Mer info om kläder för storbystade från LACE Design, maximila, BiuBiu och Urkye hittar du på sidan LACE Guide Kläder till stor byst & Tips på kläder till storbystade.

Filters Sortera

Sortera

< 1 >

< 1 >