• Fri frakt över 1000 kr.*
  • Leveranstid: 3-4 dagar
  • Stort urval: D-K kupa

Brudkläder

Bröllopsdag. Bästa dagen i livet. Ursnygga underkläder ger dig en ännu bättre känsla, de matchar både din vackra brudklänning och din skönhet och bidrar till att allt blir perfekt denna stora dag!

mer information

Kanske behöver du en speciell bh utan ryggband eller specifik ringning så att den passar din brudklänning, någon bh utan axelband, korsettliv, torselett eller longline-bh? Kanske en bygel-bh med extra stöd i vitt eller krämfärg? Hos oss hittar du ett brett utbud av snygga bh:ar i olika stilar, passformer och färger som avser just bröllop och fest.

Är du kanske ute efter det lilla extra, något utöver det vanliga? Strumpeband och strumphållare i vitt eller krämfärg är perfekta accessoarer för bruden. Har du någonsin haft eller tänkt på babydoll , att du kanske ser bedårande vacker ut i sådana förföriska underkläder eller i heta sexiga underkläder som ger pricken över i:et i bröllopsnatten eller på smekmånaden?

Letar du efter figurformande shapewear för att framhöva dina snyggaste kurvor just på bröllopet? Shaping underkläder i vitt eller krämfärgade med t.ex. vackra spetsdetaljer hittar du också i vårt breda sortiment. Prova alltid på dina underkläder med brudklänningen på för att säkerställa att du är vacker och snygg utifrån alla perspektiv, att det inte finns oönskade synliga kanter el dyl. Hittar du de rätta underkläder som matchar både din figur och din klänning så behövs kanske inte så många korrekturer på själva klänningen. Det borde man också ha i åtanke och därför är det alltid värt att prova sig fram i lugn och ro tills man hittar de perfekta underkläderna för brudklänningen.

Fler tips om just underkläder för bröllop och fest hittar du i LACE bloggen där vi tipsar om hur man borde göra för att välja bh för bröllopsklänning.

Filters Sortera

Sortera

< 1 2 3 >

< 1 2 3 >