• Fri frakt över 1000 kr.*
  • Leveranstid: 3-4 dagar
  • Stort urval: D-K kupa

Kläder

I kategorin KLÄDER för kvinnor med stor byst på LACE.se hittar du en kollektion av verkligen snygga sportiga och eleganta kläder för storbystade utav varumärken som LACE Design, maximila, BiuBiu och Urkye samt Sportkläder och Strandkläder.

mer information

Bystvänliga kläder, utvecklade för kurviga kvinnor med kupstorlek D - K, erbjuds med vackra passformer som inte alls ser säckiga eller klumpiga ut utan snygga och eleganta. Kläderna är just skräddarsydda för kvinnor med stora bröst. Skärningen av kläderna för storbystade framhäver samtidigt vackra kurvor, betonar midjan och ser inte oformiga eller oattraktiva ut. Man behöver inte ta en eller två storlekar större bara så att plagget passar runt bysten – men inte i övrigt. Snygga blusar med tillräckligt utrymme för bösten, inga glapp eller knappar som håller på att spricka. Klädernas passform smickrar feminina kurvor, Jersey Toppar och Klänningar skapar en fin siluett. Äntligen finns snygga, attraktiva kläder för kvinnliga kurvor som klär väldigt bra.

Sportkläder du hittar i LACE sortimentet är både snygga, komfortabla och funktionella. Vi tycker att sportmode ska vara tilltalande, bekväm men inte på bekostnad av funktion eller tvärtom. Därför hittar du bara tilltalande och funktionella sportkläder för storbystade i vårt sortiment. Många modeller inom sportkläder är gjorda av speciella funktionsmaterial för att ge angenämt svalt och torrt kroppsklimat. Man ska trivas i sina sportkläder, annars är det lätthänt att man inte håller på och kanske t.o.m. slutar träna. Och det är nog till ingens hjälp. Strandkläder på LACE är luftiga och lösa, avslappnade och tilltalande, helt perfekta för lata sommardagar och strandlivet. Givetvis ska även strand- och badmode samt simkläder vara funktionella och ge stöd och support för en tryggare känsla.

Kläder för kvinnor med stor byst finns i speciella storlekar, som baserar på bystens omkrets. Läs mer om fördelar och det speciella med kläder för storbystade på sidan LACE Guide Kläder till stor byst & Tips på kläder till storbystade.

Filters Sortera

Sortera

< 1 >

< 1 >