• Fri frakt över 1000 kr.*
  • Leveranstid: 3-4 dagar
  • Stort urval: D-K kupa

Shapewear

Figurformande effekt och snygga siluetter ger shaping underkläder. Figurformande underkläder under dina favorit överdelar, byxor och klänningar får dig att känna dig ännu vackrare och du kommer att trivas i dina kläder. En skillnad som verkligen märks.

mer information

Shaping överdelar är perfekta för att dölja oönskade valkar och synliga kanter från t.ex. bh när man har på sig tajta överdelar. Shaping underkläder passar också bra som extra värmande underkläder vid kallare temperaturer. Shaping klänningar och body är endelade lösningar mot öonskade valkar, veck osv som slätar ut och skapar en fin siluett. Många bodies har insydd bh, men det finns även body med öppen front så att body:n kan kombineras med favorit bh för bäst möjliga stöd och tryggare känsla.

Shaping trosor eller stringstrosor är en komfortabel lösning för vardagen och hjälper att hålla in magen och dölja små kanter och oönskade valkar. Shaping trosor med högre midja däremot slätar ut och håller in överkoppen fram till bh:ns nederkant. Shaping panties med långa ben eller shaping shorts är optimala för att ha under klänningar och kjolar eftersom de förhindrar skavning mellan låren.

Filters Sortera

Sortera

< 1 2 >

< 1 2 >