• Fri frakt över 1000 kr.*
  • Leveranstid: 3-4 dagar
  • Stort urval: D-K kupa

Corsage & Body

Korsettliv, torselett, body och longline-bh är inte bara perfekta, formande underkläder för bröllop och fest utan passar också bra som underkläder för vardagen.

mer information

Korsettliv bärs traditionellt sett under en klänning med mycket tajt, figurnära passform. Korsettliv ger bra stöd och skapar en snygg siluett. Många korsettliv har avtagbara axelband och då passar dessa underkläder för speciella klänningar som visar kvinnans bara axlar. Mycket fördelaktigt att ha ett stödande korsettliv under som ger säkerhet och håller formen.

Apropå form och stöd: De flesta korsettliv kommer med insydda metallpinnar eller plastpinnar för att inte tappa formen. Longline-bh:ar hör också till kategorin korsettliv, eftersom dess längd täcker en större del av överkroppen.

Body är visst ett bekant basplag, antingen bär man själv eller känner någon som gör. Body har blivit populär som figurformande underplagg för en snyggare midja och höfter. Body känns bekväm att ha på sig och passar nästan överallt och under de flesta överdelar. Body brukar ha knäppning med hyska och hake i grenen, men det finns även modeller utan. Body med öppen front är enastående och flexibel eftersom då kan du ha på din favorit bh eller den som matchar just resp. överdel bäst och får samtidigt alla förderlar body:n utmärks av. På så sätt kan du variera hur mycket som helst och bära många olika outfits.

Behöver du hjälp att hitta passande shaping underkläder eller passande bh-stil för brudklänningen eller annan festklänning? LACE bloggen tipsar om vad man ska tänka på innan valet av bh för bröllopsklänning.

Filters Sortera

Sortera

< 1 2 >

< 1 2 >